Segell personalitzat

El segell sempre ha sigut el recurs motivador per excel·lència. L’alumnat ha de notar el reforçament positiu i de vegades el segell és molt efectiu. Hi pots trobar de mil maneres però cap com aquest.

Per un preu bastant econòmic pots obtenir aquesta arma motivadora que de segur que trau el somriure i l’alegria del teu alumnat. A més a més funciona pot conviure molt bé amb la resta de la col·lecció, ja que cal utilitzar-lo sols per a aquells treballs amb més importància o en dies que ho necessites.

La primera vegada que l’alumnat veu aquest segell al seu quadern o llibreta és al·lucinant. Pots escoltar com celebren aquest triomf, pots notar la seua emoció i el seu orgull per haver-lo aconseguit.

El el meu cas, vaig triar el meu habitual bitmoji, lletra en valencià i el color verd, sinònim de bons resultats i molt apropiat per al reforç positiu. Ací us mostre alguns exemples.

Com a recomanació, cal dir que hi ha que anar amb compte amb la seua utilització. Com totes les coses, un ús descontrolat de la eina li resta importància i efectivitat. Utilitza-la sols per a aquells treballs importants com a signe de esforç i premi per el seu interès.

Bon treball !