Maux Natura alça el vol 🚀

El projecte Maux Natura es consolida com a projecte del nostre centre, amb una gran acceptació de l’alumnat, professorat i famílies. Es manté una metodologia participativa, creativa i transformadora, amb la qual l’alumnat aprèn des de l’experiència, veient, escoltant i cuidant el seu entorn més pròxim.

Fons Salutis, s’ha convertit ja en un espai ple de vida i part del nostre centre educatiu, on l’alumnat aprèn fent i gaudint d’unes instal·lacions úniques.

Als ja consolidats durant el curs passat, cal descatar el nou projecte Plantes remeieres i aromàtiques, el qual ocupa un espai dintre de l’hort escolar, on l’alumnat de 1r i 2n de primària, realitza un estudi i manteniment de les plantes per al seu ús i experimentació.

https://www.instagram.com/p/CdteQ8FMozS/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Altre dels projectes amb gran èxit ha estat Arbre de vida, a 3r i 4t de primària. L’alumnat ha portat un registre de seguiment del seu arbre autòcton, i finalment, en acabar el curs, l’alumnat de 4t, s’ha emportat el seu arbre per a transplantar-lo en la natura, sumant-se així a un canvi de conciència ambiental, global i sostenible, per a fer front a l’actual canvi climàtic.

https://www.instagram.com/p/Ce4LUDbMkuQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Després d’haver fet una avaluació general de com ha evolucionat el projecte, hem habilitat un nou espai, junt a l’hort escolar, on es situran noves taules de treball, i on molts dels projectes podran conviure amb millors condicions. Això si, durant l’estiu, el comboi no pot faltar! 😀